top of page
16.jpg

FAMILJEFOTOGRAFERING

Familjefotografering utomhus ca 1 1/2 timme

eller inomhus i ca 2 h

 

Online konsultation innan fotografering för genomgång av klädval, miljö och andra praktiska saker

 

Alla bilder är redigerade på grundnivå innan de läggs upp i ett galleri för visning

 

Galleri med alla bilder i ett lösenordsskyddat webbgalleri för urval

Fotograferingsavgift 1495kr

 

Vänligen observera att digitala bilder samt olika bildpaket köpes separat

Boka fotografering kan du göra genom att maila mig på info@vivigraphy.com eller skicka en förfrågan

Information

Var förberedd på att en fotografering kan ta upp till 1-2 timmar där det finns möjlighet för flera pauser för matning eller klämmis för större barn och byten på bebisen. 

Innan fotograferingen är det bra om bebisen är nymatad så att den sover gott eller att större barn är inte hungriga heller. Ta gärna med en liten filt till bebisen som vi kan vira in den i. I studion är det ganska varmt för att bebisen ska ha det så skönt som möjligt. 

Ta gärna på dig något tunt upptill så att du själv inte blir för varm eftersom du kommer sitta relativt nära värmekällan. Någon dag innan fotograferingen stämmer vi av lite. Jag hjälper dig gärna med val av kläder till fototillfället. Kläder har stor betydelse för att bilden ska få det där lilla extra som gör att det blir bra. Försök att undvika kläder med Disney motiv eller för spräckliga mönster. Undvik även t-skirtar med stora tryck på bröstet.

Det bästa är att välja klassiska kläder som inte är så tidsstyrda av säsongens mode. Ta gärna med lite olika kläder som vi kan välja mellan. Det är alltid roligt med ett klädbyte så att ni får olika typer av bilder. När du väljer kläder kan du även tänka kontraster. Ljust och mörkt, tunna skira tyger mot lite grövre, sommarklänningar med höstkängor, hängslen, västar  och lager på lager.

01.jpg
33.jpg
bottom of page