top of page
_DSC4501 copybw.jpg

GRAVIDFOTOGRAFERING

 

Gravidfotografering utomhus ca 1 1/2 timme

eller inomhus i ca 1 h

 

Online konsultation innan fotografering för genomgång av klädval, miljö och andra praktiska saker

 

Fotorekvisita som lån av vackra gravidklänningar ingår

 

Galleri med alla bilder i ett lösenordsskyddat webbgalleri för urval

Professionel makeup och hårstyling ingår

Fotograferingsavgift 1495kr

 

Vänligen observera att digitala bilder samt olika bildpaket köpes separat

Boka fotografering kan du göra genom att maila mig på info@vivigraphy.com eller skicka en förfrågan 

Information

Finns det något vackrare än gravida kvinnor.

Att bli gravid och vänta barn är en speciell tid i livet och en fantastisk upplevelse.

Genom att ta fina gravidbilder hjälper jag dig att bevara och minnas det vackra i graviditeten.

En gravidfotografering görs ofta runt v 30-36. Detta varierar givetvis från person till person beroende på hur stor magen har hunnit bli och hur sent man börjar få vätska i kroppen.

Jag rekommenderar att vi fotograferar utomhus oavsett årstid då det blir så oerhört mycket finare ljus i bilderna och variationen på bilder blir så mycket större. Vid dåligt väder bokar vi bara ny tid.

Jag försöker att förlägga mina fotograferingar till på förmiddagar när solen kommer upp eller till timmen innan solnedgång då det är ett oslagbart ljus under den sista timmen innan solen går ner. Det kan ha hunnit bli lite småkyligt... Men det är värt det. Ljuset och färgerna i fotografierna blir magiskt vackert. Det går utmärkt att fotografera en gråtrist dag också. Då blir skuggorna dessutom mjukare.Någon dag innan fotograferingen stämmer vi av lite. Jag hjälper dig gärna med val av kläder till fototillfället. Kläder har stor betydelse för att bilden ska få det där lilla extra som gör att det blir bra. Jag har även fina gravidklänningar som du kan låna till din fotografering om du vill det.

Undvik att ha åtsittande kläder som lämnar märken på kroppen under dagen då fotograferingen är eftersom det kan synas på fotografierna.

Tänk på att dina händer kommer vara endel i fokus då det är fint om du håller händerna på magen då jag fotograferar.

Lånar du kläder av mig så rekommenderar jag vita underkläder till fotograferingen, svarta underkläder syns ofta igenom klänningarna och blir mindre bra. Det går även bra med hudfärgade underkläder.

Alla bilder som jag gör till bildgalleriet redigeras innan visning.

attila makeup logo.jpg

För att ge en exklusiv känsla till mina kunder så jobbar jag ihop med en master makeup artist och hårstylist.

Attila Meszaros utbildade sig hos Make Up Institute Stockholm och nu är det han som håller kurser till makup artister som vill bli professionella inom branschen. 

När ni bokar en gravidfotografering hos mig så ingår det alltid en makup och hårstyling. Det är jag som bokar in en tid med Attila. Han brukar sminka mina kunder precis innan fotografering på plats. Så det ända du behöver göra att njuta hela fotograferingsupplevelsen.

16bw.jpg
16.JPG
bottom of page