top of page
_DSC6770 copy.jpg

BABYFOTOGRAFERING

upp till 1 år

Det första året i barnets liv går snabbt. Ibland känns det som om det händer nya saker i utvecklingen varje dag och man vill bara stanna tiden för att hinna med i svängarna. I mina babyfotograferingar hjälper jag er med att fånga egenskaperna och kunskaperna där ert barn är just nu.

Varje ålder har sin charm. Jag vill i mina bilder lyfta fram personligheten hos barnet och håller mig därför till en ren och enkel bildstil. Färgerna är naturnära och ofta ton-i-ton. I studion finns både rekvisita, bakgrunder och kläder som passar barn upp till 12 månader. Vill ni ha era egna kläder till babyn, så tänk på att kläderna sitter bra och inte gömmer hals, händer och fötter. Hellre lite, lite för små kläder än lite för stora.

_DSC6708 copy.jpg

Missade ni chansen att ta nyföddporträtt de där allra första dagarna? Ingen fara, det går att få magiska bilder även senare i barnets liv. De klassiska nyföddposerna med en sovande bebis har man dock störst chans att få till inom 14 dagar efter födseln. Men det går att styla bilderna på samma sätt som vid en nyföddfotografering även med äldre bebisar. De allra minsta (upp till 3 månader) fotar jag på fällar och filtar, precis som med nyfödda. Från 4 månader och uppåt flyttar jag över på de lite större bakgrunderna. Nedan hittar du de klassiska åldrarna att komma på fotografering.

honlap.jpg

3 MÅNADER

skratta

Vid 3 månader är de flesta bebisar tillräckligt starka i nacken för att ligga på mage och titta på saker som finns framför dem. De ler ofta och leker med sina händer.

60 min fotografering

6 MÅNADER

sitta

Vid 6 månader kan de flesta bebisar sitta helt själva. Många älskar att ligga och hålla i sina fötter. De söker kontakt och har ofta inte hunnit bli tykänsliga. Det är en härlig tid som bjuder på många skratt och leende.

60 min fotografering

12 MÅNADER

stå och gå

Ettårsfotografering är en klassisker i Sverige. Ett helt år har gått sedan bebisen föddes och från att bebisen varit fullt beroende av sina föräldrar är det nu en individ full av personlighet och egen vilja.

60 min fotografering

1cc.jpg
7.1.jpg
bottom of page